Profesionalni web dizajn savjete

Strategije web dizajn možete koristiti kako bi se bolje svoje web stranice

Profesionalni web dizajn savjete

Zahvaljujući svima upornosti, u nekom trenutku u posljednje četiri godine “, razumno siguran” bio je dovoljan Tip dizajneri riskirati. I sad su zakačen. U nedavnom intervjuu, Jonathan Hoefler Tobias Frere-Jones iz H & FJ rekao: “Mi zahtijevamo da svaki novi projekt imati način da bi se uspješno ne samo na papiru, nego na stolnim i mobilnim ekranima.” Kako mušičav strašan je to?

Dakle, u razmaku od samo šest godina, došli ste dug put, baby. Web font sintaksa vrijedi i podržan od strane većine preglednika (naša slova učitavanje!); imamo tisuće web fontova za rad s; imamo više mogućnosti za pružanje web fontove (DIY ili preko davatelja usluga i besplatno, mjesečno, godišnje ili jednokratno kupnju); a ti stalno poboljšanje svoje usluge, tako Web fontovi lakše provesti i (obično) opterećenje bez problema!

Web dizajneri – osobito onima od nas koji brinu o vrsti i pokušavaju biti promišljeni o fontovima koje koristimo – potrebno više od pristupa tisućama web fontova. Iskreno, moramo imati pristup visoke kvalitete, odgovarajuće web fontova. I moramo biti u mogućnosti pronaći ih.

Mi smo posjetili svoje web stranice. Neki od vas su tisuće pisama za nas koristiti. Ali znate što? Više nije uvijek bolje. Ponekad više postaje deo za Wade-kroz-to-naći-ono-kada žele. U 2010. godini članku New York Times “, previše izbora: Problem koji može paralizirati”, izvijestio je o oslabiti učinak previše izbora. Previše izbora otežati odabrati. Kako znamo da je naš izbor za izrada web stranice najbolji? Kako znamo da će stati kad idemo na izlet? A ako to ne stane, kako znamo još jednom ne stane bolje?

Benjamin Scheibehenne, znanstveni istraživač na Sveučilištu u Baselu u Švicarskoj, sugerira u članku da oslabljenje ne dolazi samo od previše izbora, ali i od “nedostatka informacija ili ikakvog prethodnog razumijevanja o opcijama.” Hmm. Kad smo već kod toga, kako znamo da neće šimi na autocesti?

Neki trikovi za Vaše web dizajn i marketinške pothvate

Vi ste nam dali tisuće web fontova. Sada nam dati korisne informacije o mogućnostima. Pomozite nam da ih razumijemo. Pomozite nam utvrditi one koji će raditi najbolje za nas. One koji će raditi za određeni projekt. Koje držati cross-preglednik. Koje će se integrirati u našem rada.

Većina vas nam pokazuju kako vaši fontovi će se činilo u kontekstu. Možete nam dati tek toliko da vidi da li font može biti prikladno koristiti ( “Hm, ovo je jedna ploča serif, tako da bi moglo raditi.”), A vi nam pomoći da se eliminiraju oni koji definitivno neće raditi ( “Ne Ja ne želim takvu okruglu izgleda fonta. “). OK, to je početak. Ali to nije dovoljno.

Uzeti stranicu iz povijesti. Prije tip ode digitalni, pisači i tip dizajneri prodaju svoje slova klijentima pokazujući kako su izgledali u kontekstu. Oni bi pružiti broadsides ili knjige, često postavlja svaki oblik fonta u točkama u različitim veličinama. Oni bi se prikazali dostupni težine i stilova svake obitelji. I zato što su tiskane su uzorci listova i knjiga, izdavači i dizajneri mogu vidjeti kako su slova podigne kad spremnik hit papir.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *